Kuřecí guláš s cizrnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 744 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 92 g
 - Sodík 1757 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 124.5 mg
 - Draslík 1264.2 mg
 - Vláknina 19110 mg
 - Vitamín A 19110 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky, cizrnu slijeme a necháme okapat. Kuřecí stehna osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme ze všech stran. Maso vyjmeme a na výpeku zpěníme cibuli nadrobno, přidáme brambory a zeleninu a restujeme asi 5 minut.
 - 
                                2
Maso ze stehen obereme od kosti a nakrájíme na kousky, přidáme k zelenině. Vmícháme cizrnu, zalijeme vývarem a zakryté pozvolna dusíme 30 minut na mírném ohni. Podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme malinovým octem a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            