Fusilli se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 188 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1543.9 mg
 - Vláknina 19443.3 mg
 - Vitamín A 19443.3 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 113.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
 - 
                                2
Mezitím nakrájíme na plátky minitykvičky a cukety a na 2 lžících rozpáleného olivového oleje orestujeme doměkka. Přidáme prolisovaný česnek, najemno nakrájené cibulky, na nudličky nakrájenou papriku a kukuřici a opékáme ještě cca 3min.
 - 
                                3
Do těstovin vmícháme nadrobno nakrájená rajčata, zbylý olivový olej a nasekanou petrželku. Rozdělíme na talíře, navrch upravíme zeleninovou směs a podáváme.