Rychlé rizoto se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 36.5 mg
 - Vláknina 850 mg
 - Vitamín A 850 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži smažíme na oleji s cibulkou a poté zalijeme vývarem uvaříme do měkka. Na poslední dvě minuty do rýže nasypeme i mraženou zeleninovou směs.
 - 
                                2
Vepřové maso uvaříme doměkka a poté ho natrháme vidličkou (použít můžeme také maso, které nám zbylo ze včerejška). Vmícháme ho do slité rýže se zeleninou, přidáme sójovou omáčku a pořádně zamícháme.
 - 
                                3
Podáváme s kyselou okurkou posypané strouhaným sýrem.