Krymský salát
Suroviny
- 100 g Celer bulvový
 - 20 g Cibule
 - 100 g Rajčata
 - 100 g Salám jemný
 - 100 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 100 g Paprikové lusky čerstvé
 - 20 g Olej stolní
 - 60 g Protlak rajčatový
 - 1 kávová lžička Hořčice
 - 0.5 ks Citrony
 - 0.25 ks Salát hlávkový
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 621 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 80.6 mg
 - Draslík 478.3 mg
 - Vláknina 6476.5 mg
 - Vitamín A 6476.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 84.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce utřeme protlak, olej, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř.
 - 
                                2
Přidáme uvařený, na kostičky nakrájený celer, omyté, nakrájené papriky, rajčata, sýr, salám a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Hotový salát zdobíme listy hlávkového salátu.