Kapustová polévka se žampiony a rýží
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 8 g
- Sodík 866 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 1210.7 mg
- Vláknina 8925.1 mg
- Vitamín A 8925.1 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 162.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci na rozehřátém másle podusíme očištěné, na tenké plátky nakrájené žampiony. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu, celer a petržel. Vše krátce osmahneme a zalijeme vývarem. 
- 
                                2Přidáme vroucí vodou spařenou rýži a zvolna vaříme doměkka. 
- 
                                3Hotovou polévku podle chuti osolíme a opepříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        