Dušené hovězí se salsou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Slanina vepřová
  • 300 g Salsa rajčatová
  • 40 ml Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Česnek
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 1 kg Hovězí libové
  • 0.28 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 619 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1092 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 179 mg
  • Draslík 1333.5 mg
  • Vláknina 5137.3 mg
  • Vitamín A 5137.3 mg
  • Vitamín B6 2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme mouku, cukr a obalíme v tom kostky masa. Proužky slaniny, kolečka cibule a prolisovaný česnek smažíme na oleji doměkka, pak přidáme kousky masa a restujeme. Po chvíli přidáme zbytek surovin, směs okořeníme a dusíme pod pokličkou dvě hodiny.

Komentáře k receptu