Hovězí maso s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks Paprika zelená
  • 2 ks Fazole červené sterilované
  • 1 ks Rozmarýn čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 821 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 1279.5 mg
  • Vláknina 27751.7 mg
  • Vitamín A 27751.7 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku a zelenou papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Rozmarýn a fazole omyjeme.

  • 2

    Na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli, proužky masa a rozmarýn. Přidáme česnek, zelenou papriku, chilli papričku, poprášíme mletou paprikou a krátce opečeme. Přidáme rajčata a fazole, osolíme a asi 10 minut povaříme. Směs ochutíme solí a cayenským pepřem.

Komentáře k receptu