Hovězí maso s fazolemi
Suroviny
- 500 g Hovězí maso přední
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 ks Paprika zelená
 - 2 ks Fazole červené sterilované
 - 1 ks Rozmarýn čerstvý
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř cayenský
 - 3 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 821 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 1279.5 mg
 - Vláknina 27751.7 mg
 - Vitamín A 27751.7 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.3 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku a zelenou papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Rozmarýn a fazole omyjeme.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli, proužky masa a rozmarýn. Přidáme česnek, zelenou papriku, chilli papričku, poprášíme mletou paprikou a krátce opečeme. Přidáme rajčata a fazole, osolíme a asi 10 minut povaříme. Směs ochutíme solí a cayenským pepřem.