Frankfurtská hovězí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 874 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 65 g
 - Sodík 320 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 279.5 mg
 - Draslík 73.6 mg
 - Vláknina 1100 mg
 - Vitamín A 1100 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.
 - 
                                2
Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                3
Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.