Roštěná po vídeňsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 704 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 539 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 130.9 mg
 - Draslík 807 mg
 - Vláknina 4440.5 mg
 - Vitamín A 4440.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme cibule a jednu z nich nakrájíme na kostičky, zbylé na kolečka.
 - 
                                2
Roštěnky nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
V pánvi rozpustíme máslo a na něm osmažíme kolečka cibule.
 - 
                                4
Na větší a hlubší pánvi rozehřejeme olej a z každé strany na něm 2 minuty zprudka opékáme roštěnky. Vyndáme je a zabalíme do alobalu.
 - 
                                5
Do pánve, kde bylo maso, vložíme kostičky cibule, zaprášíme je moukou a opečeme dozlatova. Zalijeme je vývarem a vaříme, dokud tekutina nezhoustne. Osolíme a opepříme.
 - 
                                6
Z druhé pánve vyndáme kolečka cibule. Necháme je na papírové utěrce okapat.
 - 
                                7
Roštěnky upravíme na talíře, přelijeme šťávou a obložíme dozlatova osmaženou cibulí.