Roštěnka na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 97566 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 122.1 mg
 - Draslík 472 mg
 - Vláknina 8755 mg
 - Vitamín A 8755 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře odleželé maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opečeme po obou stranách, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom přidáme zelené papriky bez jadérek nakrájené na silnější nudličky a drobně nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem, v němž jsme rozmíchali rajčatový protlak, přiklopíme a udusíme do měkka. Během dušení podléváme dle potřeby. Je-li maso téměř měkké, zaprášíme ho ovesnými vločkami a dodusíme.