Rezavá omáčka s topinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Paprika červená
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 8 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 549 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 265.3 mg
  • Vláknina 9178.2 mg
  • Vitamín A 9178.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mixéru dáme všechny suroviny (hlavně 2 červené papriky, opečené, sloupnuté a zbavené semen) a rozmixujeme je na hladkou kaši, kterou osolíme a opepříme.

  • 2

    Hotovou rouille potřeme topinky, které podáváme k bujabese.

Komentáře k receptu