Cibulačka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 82 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 138.2 mg
 - Draslík 401.8 mg
 - Vláknina 5490.9 mg
 - Vitamín A 5490.9 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Do vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, očištěnou kořenovou zeleninu, nakrájené, podušené houby a oloupaný česnek. Vše uvaříme doměkka a potom přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a okořeníme kmínem. Do polévky zašleháme celá vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením a podle chuti osolíme.
 - 
                                3
Nakonec do polévky přidáme uvařené maso nakrájené na kousky a nasekanou petrželku.
 - 
                                4
Do každé porce vložíme na kostičky nakrájený, nasucho osmažený chléb.