Hovězí maso vařené se zeleninovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1615 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 618.7 mg
- Vláknina 6425 mg
- Vitamín A 6425 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 108 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí maso zalijeme vodou, osolíme a vaříme zvolna asi 2 hodiny doměkka. Maso scedíme, nakrájíme na kousky, trochu vývaru si ponecháme. 
- 
                                2Cibuli a kousek citronu oloupeme, papriku zbavíme jádřince, pokrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme stroužek česneku, přilijeme trochu vývaru z masa, osolíme, opepříme a rozmixujeme. Hustotu omáčky regulujeme vývarem, omáčka by měla být krémová. 
- 
                                3Porce masa rozdělíme na talíře a přelijeme rozmixovanou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        