Treska pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 949 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 1191.4 mg
 - Vláknina 4552.5 mg
 - Vitamín A 4552.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 79.3 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.