Zapečená treska v sýru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 100 g Slanina vepřová
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 100 ml Víno bílé
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Koření na ryby
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 365 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 271 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 86.6 mg
  • Draslík 88.3 mg
  • Vláknina 777.3 mg
  • Vitamín A 777.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech vymažeme máslem, poklademe nakrájenou cibulí a slaninou.

  • 2

    Položíme kousky ryby pokapané citronem a obalené v hladké mouce. Posypeme kořením na ryby, mletou paprikou, solí a pepřem, poklademe máslem a podlijeme vínem.

  • 3

    Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

Komentáře k receptu