Filety z tresky na normandský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 149 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 418 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 21 mg
 - Draslík 749.5 mg
 - Vláknina 21658 mg
 - Vitamín A 21658 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 127.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nevyloupané slávky podusíme v pánvi pod pokličkou 8-10 minut, aby se otevřely. Vyjmeme je a 100ml vyvařené šťávy uchováme.
 - 
                                2
Filety z tresky povaříme v hrnci spolu s bobkovým listem, tymiánem, nadrobno nakrájeným česnekem a šťávou ze slávek. Přiklopíme pokličkou a podusíme 10 minut.
 - 
                                3
Filety vyjmeme a do hrnce přidáme rajčatový protlak, tvaroh a slávky. Zvolna zahříváme asi 2 minuty a potom nalijeme na filety.