Studená rajčatová polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 13.3 mg
 - Draslík 49.6 mg
 - Vláknina 218.8 mg
 - Vitamín A 218.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny použité suroviny by měly být dobře vychlazené.
 - 
                                2
Rajčatovou šťávu smícháme s prolisovaným česnekem, smetanou, jogurtem, citronovou šťávou, vínem a tabascem. Ochutíme solí, pepřem a při podávání ozdobíme každou porci lístkem bazalky.
 - 
                                3
Polévku podáváme studenou.