Vepřový guláš se zeleninou a rýží
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 744 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 34 g
- Sodík 97014 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 75 g
- Cholesterol 109.4 mg
- Draslík 1082.6 mg
- Vláknina 12711 mg
- Vitamín A 12711 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 131.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 1 cm. 
- 
                                2Očištěnou cibuli nakrájenou na drobno zpěníme na sádle, přidáme pokrájené maso, osmahneme, osolíme, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Omyté papriky zbavené semínek, rozkrájené na proužky, oloupaná, rozkrájená rajčata přidáme k masu a přisypme přebranou, dobře vypranou a spařenou rýži. Dle chuti přisolíme a dusíme, až vše bude měkké. 
- 
                                3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        