Rajčata s fazolovými lusky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 449 mg
 - Vláknina 7839.8 mg
 - Vitamín A 7839.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolové lusky očistíme, překrojíme na poloviny a v osolené vodě je uvaříme ne zcela doměkka.
 - 
                                2
Do kastrolu dáme olej, přidáme lusky, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme s bílým chlebem.