Husí játra s cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Játra husí
  • 1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 polévková lžíce Husí sádlo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1019 kcal
  • Sacharidy 188 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 262.5 mg
  • Draslík 152.4 mg
  • Vláknina 16610.5 mg
  • Vitamín A 16610.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vložíme na ni játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme a dusíme zhruba 15 minut. V průběhu dušení játra obracíme.

  • 2

    Hotová játra zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Po krátkém povaření podáváme játra s chlebem, bramborami nebo suchou rýží.

Komentáře k receptu