Salát z květáku a kedlubny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 204 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 976.2 mg
 - Vláknina 13882.4 mg
 - Vitamín A 13882.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 146.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve ve vodě vaříme květák, a to přibližně 5 minut. Poté květák nakrájíme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Mezitím na hrubo nastrouháme oloupanou kedlubnu a ředkvičky.
 - 
                                3
Vychladlý květák smícháme s nastrouhanou zeleninou.
 - 
                                4
V míse smícháme olej, cukr, citrónovou šťávu, sůl, pepř, petržel a pažitku.
 - 
                                5
Směs nalijeme na připravenou zeleninu, promícháme a můžeme servírovat.