Polévka s vůní venkova
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 179 g
 - Sodík 166 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 415.4 mg
 - Vláknina 11686.2 mg
 - Vitamín A 11686.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu omyjeme, oloupeme a očistíme a pokrájíme na menší kousky.
 - 
                                2
Máslo necháme rozehřát v hrnci a přidáme pokrájenou zeleninu, přiklopíme pokličkou a dusíme 20 minut.
 - 
                                3
Poté přilijeme vývar, osolíme, opepříme a uvedeme k varu.
 - 
                                4
Poté zaklopíme pokličkou a vaříme 30 minut.
 - 
                                5
Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na proužky. Obojí přisypeme k polévce, přidáme bylinky a vaříme 30 minut.
 - 
                                6
Před podáváním opepříme a osolíme dle chuti.