Pstruh s houbami a bramborem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 834 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 1121 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 166 mg
 - Draslík 1822.7 mg
 - Vláknina 14327.5 mg
 - Vitamín A 14327.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.1 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, vařené maso na kostičky, očištěné brambory na plátky.
 - 
                                2
Pstruhy vyvrhneme, stáhneme kůži, omyjeme, mouku promícháme se solí, mletou paprikou, mletým pepřem a pstruhy touto směsí posypeme z obou stran.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme 50 gramů másla a pstruhy na něm usmažíme dozlatova. Pstruhy vyjmeme, do zbylého másla v pánvi nasypeme cibuli, orestujeme, přidáme houby a krátce osmahneme.
 - 
                                4
Do alobalu dáme porci brambor, na ně porci pstruha, pokryjeme houbami s cibulkou, paprikou, kostičkami uzeného masa, navrch položíme pár hoblinek másla, alobal uzavřeme a takto připravíme i ostatní porce. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.