Pohár z podzimního ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 576 kcal
 - Sacharidy 106 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 80 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 70 g
 - Cholesterol 45.5 mg
 - Draslík 163.5 mg
 - Vláknina 7499.3 mg
 - Vitamín A 7499.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Dáme je do misky, přisypeme skořici, 20 g vanilkového cukru a krupicový cukr. Vše v misce mixérem rozmixujeme na hustou kaši. Přimícháme rozinky a ještě jednou zamícháme.
 - 
                                2
Do kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme třtinový cukr, pudinkový prášek a 20 g vanilkového cukru. Za stálého míchání na mírném ohni uvaříme pudink a stáhneme z ohně.
 - 
                                3
Do dvou skleněných poháru rozdělíme dětské piškoty a přeložíme je ovocní kaši. Kaši polijeme pudinkem a jeho povrch ozdobíme vyšlehanou šlehačkou. Hotové poháry servírujeme.