Karbanátky ze zbytků pečeného a vařeného masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 115.6 mg
 - Draslík 206 mg
 - Vláknina 3182.5 mg
 - Vitamín A 3182.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme k ní usekanou petrželovou nať a také ji zpěníme.
 - 
                                2
Maso a brambory smícháme, přidáme osmahnutou cibuli s petrželí, směs osolíme, opepříme a řádně promícháme s ušlehaným vejcem.
 - 
                                3
Na prkénku tvoříme karbanátky, které obalíme v rozšlehaném vejce nebo bílcích, ve strouhané housce a zprudka osmažíme.
 - 
                                4
Jako přílohy jsou vhodné zeleninové saláty nebo dušená zelenina.