Rybí ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 344 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 123.8 mg
 - Draslík 744.1 mg
 - Vláknina 1972.8 mg
 - Vitamín A 1972.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytého kapra částečně vykostíme, osušíme a nakrájíme na kousky. Opepříme je, potřeme olejem a necháme chvíli odležet.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na čtvrtky a napícháme je střídavě s kousky ryby na kovové tyče. Opékáme nad vyšší vrstvou žhavého popela asi 8 minut. Při opékání potíráme ražniči máslem, ke konci pečení kečupem. Solíme hotové.
 - 
                                3
Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem.