Treska v papilotě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 439 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 106 mg
 - Draslík 1067.8 mg
 - Vláknina 907.5 mg
 - Vitamín A 907.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pečící papír nastříháme na čtyři obdélníky velikosti 30 x 37 cm. Rozpustíme 30 g másla, pomastíme jím papírové obdélníky a 2 plechy na pečení.
 - 
                                2
Na jednu polovinu každého obdélníku položíme porci ryby. Rybu pokryjeme strouhaným zázvorem, nakrájenou cibulí, drceným česnekem a pomastíme zbylým máslem. Smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, cukr a zálivkou rybu pokropíme. Prázdnou polovinu papíru přehneme přes rybu, na okrajích uděláme záhyby a špičky papíru složíme.
 - 
                                3
Připravené balíčky položíme na pomaštěné plechy a 8-10 minut pečeme v předehřáté troubě při 230 °C, až papír zhnědne a balíčky se nadýchnou.
 - 
                                4
Papírové balíčky přemístíme na jednotlivé vyhřáté talíře a servírujeme.