Zeleninový hrnec s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 420 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 469.9 mg
 - Vláknina 9093.1 mg
 - Vitamín A 9093.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oškrábané brambory nakrájíme na silnější plátky a povaříme asi 15 minut.
 - 
                                2
V kastrolu na olivovém oleji zprudka orestujeme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a mrkev. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, nasekaný česnek a fazolky. Zalijeme loupanými nakrájenými rajčaty a dochutíme solí, pepřem a rozmarýnem.
 - 
                                3
Do pekáčku rozložíme brambory, zalijeme připravenou směsí z kastrolu a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka.