Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 600 g Kuřecí prsa
  • 20 g Máslo
  • 100 g Tatarská omáčka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 147 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 17.5 mg
  • Draslík 110.4 mg
  • Vláknina 2589.8 mg
  • Vitamín A 2589.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dno remosky lehce vymažeme máslem a poklademe oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibulí.

  • 2

    Cibuli mírně osolíme a rozložíme na ni osolené a opepřené kousky kuřecího masa bez kůže. Maso potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 3

    Pokrm pečeme asi 30 minut.

Komentáře k receptu