Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 12 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 80 g Oves loupaný
  • 50 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 polévková lžíce Hrozinky
  • 1 polévková lžíce Brusinky sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 687 kcal
  • Sacharidy 151 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 151 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1435.9 mg
  • Vláknina 38236 mg
  • Vitamín A 38236 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.

  • 2

    Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.

Komentáře k receptu