Filé po japonsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 5 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Sójová omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 140 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut.

  • 2

    Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí.

Komentáře k receptu