Polévka kuřecí se ztracenými vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 487 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 993 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 746.4 mg
 - Vláknina 7280.3 mg
 - Vitamín A 7280.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.1 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci uvedeme do varu vodu, přidáme sůl a rýžový vinný ocet. Zmírníme plamen, rozbijeme postupně vejce a lijeme do vody. Necháme tam každé minutu. Vyndáme vejce naběračkou s dírami a odložíme stranou.
 - 
                                2
V jiném hrnci uvedeme do varu kuřecí vývar, přidáme brokolici rozebranou na růžičky, pokrájené žampiony, pokrájený pórek, pokrájené kuřecí maso a sherry a dle chuti okořeníme chilli omáčkou. 15 minut vaříme.
 - 
                                3
Do polévky přidáme ztracená vejce a vaříme 2 minuty. Polévku a ztracená vejce opatrně přelijeme do čtyř misek a okamžitě podáváme.