Nákyp z růžičkové kapusty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 582 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 354 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 318.5 mg
 - Draslík 108.7 mg
 - Vláknina 14109.8 mg
 - Vitamín A 14109.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 32.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a necháme okapat.
 - 
                                2
Žloutky utřeme s máslem, přidáme strouhanku pokropenou mlékem, nasekané maso, kapustu, osolíme, opepříme a na závěr lehce vmícháme sníh z bílků.
 - 
                                3
Zapékací mísu vymastíme, vysypeme strouhankou, směs do ní vložíme a pečeme půl hodiny v předehřáté troubě.
 - 
                                4
Nákyp podáváme se saláty.