Cannelonne s mletým masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 422 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 25 g
- Sodík 455 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 56 mg
- Vláknina 914.7 mg
- Vitamín A 914.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na oleji. 
- 
                                2Přidáme maso a koření a opečeme dohněda. 
- 
                                3Poté přidáme rajčata a prohřejeme. Ochutnáme a podle chuti přidáme sůl a cukr. 
- 
                                4Do zapékací misky dáme na dno trochu bešamelové omáčky. 
- 
                                5Cannelonne povaříme tři minuty a pak je naplníme masovou směsí. Dáme do pekáčku na bešamel. Na cannelonne přijde opět bešamel, pokud zbyla masová omáčka a na závěr sýr. 
- 
                                6Pečeme 30 minut na 200 °C. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        