Kuřecí křidýlka po bulharsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 2213 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 171 g
- Sodík 677 mg
- Bílkoviny 141 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 643 mg
- Draslík 1705.8 mg
- Vláknina 8378.5 mg
- Vitamín A 8378.5 mg
- Vitamín B6 3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 62.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyjeme a do pekáče naskládáme křidýlka, potřeme olejem, rozmačkaným česnekem a posypeme kořením čubrica. 
- 
                                2Dáme na 20 minut do rozpálené trouby s kouskem másla. 
- 
                                3Nakrájíme rajčata a cibuli na kolečka, která v polovině pečení přidáme ke křidélkům. 
- 
                                4Osolíme, opepříme a bazalkou posypeme. 
- 
                                5Pečeme na 200 stupňů 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        