Ryba se zeleninovým lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 299.5 mg
 - Vláknina 1136 mg
 - Vitamín A 1136 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme cibuli a česnek, nadrobno nakrájíme.
 - 
                                2
Osolíme rybí plátky a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Vymažeme pekáč olejem a vložíme do něj ryby, posypeme nakrájenou cibulí a česnekem, přidáme drcený kmín a 10 minut zapékáme.
 - 
                                4
Pak přidáme sterilované lečo a 15 minut zapečeme.