Fazole ve vece

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Máslo čerstvé
  • 250 g Fazole bílé sterilované
  • 2 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 špetka Sůl
  • 12 plátek Veka
  • 2 polévková lžíce Marmeláda rybízová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 566 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 283.8 mg
  • Vláknina 6000 mg
  • Vitamín A 6000 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 57.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Veku nakrájíme na krajíčky, ale ne úplně - spodní kůrka musí zůstat celá.

  • 2

    Připravené řezy veky potřeme máslem a mezi ně vložíme fazole smíchané s hořčicí a džemem. Navrch veku ještě potřeme máslem a osolíme.

  • 3

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Komentáře k receptu