Krzatma s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 803 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 323 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 147 mg
 - Draslík 979.3 mg
 - Vláknina 15962.5 mg
 - Vitamín A 15962.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53 mg
 - Vitamín E 5.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté jehněčí maso nakrájíme na menší kotlety.
 - 
                                2
V hlubší pánvi rozehřejeme máslo s olejem a kotlety opečeme do zlatohněda z obou stran.
 - 
                                3
Vyndáme je a na výpeku orestujeme pokrájenou cibuli a mrkev na kolečka.
 - 
                                4
Přidáme ještě pokrájený česnek, rajčatový protlak a pálivou papriku.
 - 
                                5
Vše promícháme, krátce orestujeme a maso vložíme zpět.
 - 
                                6
Přidáme čerstvý zelený hrášek, sůl, podlijeme 3dl vody a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a hrášku.