Karbanátky z drůbežího masa a tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí prsa
  • 300 g Sýr sójový - Tofu
  • 13.75 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.25 šálek Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 153 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 466.1 mg
  • Vláknina 6397.5 mg
  • Vitamín A 6397.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso najemno umeleme. Smícháme je s nakrájeným tofu, moukou, oloupanou, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, rozdrceným česnekem, majoránkou, kmínem a solí. Necháme asi 1 hodinu v chladu uležet.

  • 2

    Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji dokřupava (nebo je pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu).

Komentáře k receptu