Telecí pečeně s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Telecí pečeně
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 502 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 528 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 621.2 mg
  • Draslík 856.6 mg
  • Vláknina 2484 mg
  • Vitamín A 2484 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.6 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osolené maso dusíme na másle spolu s nakrájenými rajčaty.

  • 2

    Měkké maso nakrájíme na porce.

  • 3

    Před podáváním každou porci posypeme nasekanými, natvrdo uvařenými vejci a nasekanou petrželkou.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu