Penne s mečounem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 564 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 19.5 mg
 - Draslík 268.5 mg
 - Vláknina 1795 mg
 - Vitamín A 1795 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme rybí maso a pokrájíme na kostky. Stejně nakrájíme i rajčata. Česnek lehce podrtíme. Bazalku a petrželku nasekáme.
 - 
                                2
Do pánve nalijeme olej a osmažíme na něm stroužek česneku. Vyhodíme ho, dáme do pánve kostky rybího masa a za častého míchání je po všech stranách osmažíme. Osolíme a opepříme, vyjmeme a dáme stranou.
 - 
                                3
Do téže pánve nasypeme kostičky rajčat, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a za občasného zamíchání je 3-4 minuty dusíme.
 - 
                                4
Vratíme do pánve kostky rybího masa, posypeme nasekanou petrželkou a nasekanou bazalkou a 1 minutu je prohříváme.
 - 
                                5
Mezitím uvaříme těstoviny. Promícháme je s omáčkou s rybím masem, hotový pokrm přendáme na servírovací mísu a podáváme.