Vepřové po žebrácku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Okurky nakládané
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 500 ml Voda pitná
  • 20 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 407 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 368 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 90.8 mg
  • Draslík 21.1 mg
  • Vláknina 1401.5 mg
  • Vitamín A 1401.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3036.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici a dusíme doměkka.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

  • 4

    Nakonec do hotové šťávy přidáme jemně nakrájenou okurku.

Komentáře k receptu