Pražská pečeně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 236 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 204.7 mg
- Draslík 83.7 mg
- Vláknina 1545 mg
- Vitamín A 1545 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2536.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme. 
- 
                                2Když maso změkne, zahustíme šťávu nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. 
- 
                                3Před podáváním nakrájíme maso na plátky a do šťávy přidáme nasekané, natvrdo vařené vejce, nasekanou šunku a hrášek. Nakonec přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        