Přírodní hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 221 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 13 g
- Sodík 245 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 16.4 mg
- Vláknina 676 mg
- Vitamín A 676 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme. 
- 
                                2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. 
- 
                                3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        