Telecí steak
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 20 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 94.9 mg
- Draslík 333.9 mg
- Vláknina 1359.5 mg
- Vitamín A 1359.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. 
- 
                                2Maso opečeme na másle a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na povrch položíme hlavičky okapaného chřestu, plátek šunky a plátek sýru. 
- 
                                3Dáme zapéci do trouby nebo na gril. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        