Nejlepší nálev na utopence

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 ml Ocet kvasný lihový
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Bobkový list
  • 10 ks Nové koření celé
  • 2 ks Chilli paprička
  • 15 ks Pepř černý celý
  • 1.2 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 14.7 mg
  • Vláknina 381.7 mg
  • Vitamín A 381.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme vodu s octem a dáme vařit. Když se začne voda vařit, přidáme ostatní suroviny a vaříme zhruba 6 minut.

  • 2

    Nálev použijeme vlažný.

Komentáře k receptu