Vepřové žebírko s vinnými hrozny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 598 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 567.9 mg
 - Vláknina 1920.8 mg
 - Vitamín A 1920.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z omyté vepřové pečeně nakrájíme 4 žebírka, naklepeme je, osolíme a okořeníme skořicí a pepřem. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Opečená žebírka dáme na nahřátou mísu, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme hrozny, prohřátými na másle.
 - 
                                3
Podáváme s rýží, okořeněnou šafránem.