Roštěná vídeňská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 629 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 322 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 126.6 mg
 - Draslík 786.9 mg
 - Vláknina 4321.3 mg
 - Vitamín A 4321.3 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na rozehřátém másle osmahneme za občasného míchání 4 oloupané, na kolečka nakrájené cibule.
 - 
                                2
Na velké pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm opékáme osolené a opepřené roštěnky z každé strany asi 2 minuty. Opečené vyjmeme a zabalíme do alobalu.
 - 
                                3
Do pánve vsypeme zbylou cibuli nakrájenou na kostičky, poprášíme moukou a dozlatova opečeme. Přilijeme vývar a zprudka povaříme do zhoustnutí. Osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Z pánve vyjmeme kolečka cibule na papírovou utěrku.
 - 
                                5
Roštěnky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme šťávou a ozdobíme osmaženou cibulí.