Silvestrovský ovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1237 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 145 g
 - Sodík 664 mg
 - Bílkoviny 88 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 451.7 mg
 - Draslík 1828.6 mg
 - Vláknina 17882.2 mg
 - Vitamín A 17882.2 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso i jazyky pečlivě omyjeme horkou vodou a vložíme do hrnce s vařící vodou. Přidáme koření a osolíme. Vaříme na mírnějším ohni.
 - 
                                2
Asi po 30 minutách přidáme k masu očištěnou na kousky nakrájenou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.
 - 
                                3
Když je maso měkké, vyjmeme je z vývaru a dáme vychladnout. Potom maso krájíme na plátky, dáme do menšího kastrolu a přidáme trochu vývaru.