Hovězí karbanátek s hranolky
Suroviny
- 600 g Hovězí maso mleté
 - 600 g Brambory
 - 12 ml Olej rostlinný
 - 2 kávová lžička Petržel - nať
 - 2 kávová lžička Tabasco
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 3 ks žloutek
 - 2 ks Šalotka
 - 1 ks Okurky nakládané
 - 2 polévková lžíce Kapary
 - 2 polévková lžíce Worcester
 - 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1161 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 1452 mg
 - Vláknina 9642 mg
 - Vitamín A 9642 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso smícháme se všemi ingrediencemi kromě brambor a oleje.
 - 
                                2
Brambory nakrájíme na hranolky a z masa tvarujeme karbanátky.
 - 
                                3
Obojí opečeme na oleji.